Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

How Kevin Dolenz ruined my love life





Στην ταινία St Elmo’s Fire, (major rotten tomato 1985, αντί-σινεφίλ, και γενικώς a bunch-of-good-looking-people-flirting-with-the-camera), υπήρχε ένας χαρακτήρας που λεγόταν Kevin Dolenz και τον έπαιζε, (άντε τον ενσάρκωνε), ο Andrew McCarthy.
H πιο ενδιαφέρουσα ατάκα που λέει αυτός ο χαρακτήρας σε όλη τη διάρκεια της ταινίας είναι: “Quick, whats the meaning of life?”



Στην ταινία παίζουν κι άλλοι, πραγματικά ωραίοι και εντυπωσιακοί: ο Rob Lowe που είναι και sax player και για τον όποιο έλιωνε όλη η 16χρονη Αμερική τότε. Ο Emilio Estevez, αθλητικός και σέξι.

Σε σχέση μ’ αυτούς, ο Kevin Dolenz McCarthy είναι..πως να το πω με τακτ?.. Μια μύξα.

Όμως, ενώ οι άλλοι χαρακτήρες είναι χαρούμενοι και ζωηροί, πάνε, έρχονται, πηδάνε, ιδρώνουν, παίζουν basketball κτλ., ο Kevin σκέπτεται!
Ο Kevin είναι noir, (όσο noir μπορεί να είναι ένας Αμερικάνος), ο Kevin είναι ερωτευμένος χωρίς ανταπόκριση, ο Kevin υποφέρει μυστικά, ο Kevin δεν μιλάει πολύ…Ο Kevin ρωτάει: “Quick, whats the meaning of life?"
Λοιπόν, από όλους αυτούς, τους ωραίους που παίζουν basketball και μπορούν να αγαπήσουν, βρε αδελφέ, ποιος μου άρεσε εμένα τότε?
Ο βλαμμένος.
Αυτός που δεν παίζει τίποτα   
Ο Kevin.
Και αυτό το κουσούρι με ακολουθεί μια ζωή.

Η αναλύτρια θα πει άλλα, η life coach θα πει άλλα, η θεία μου η Ιωάννα (που ήταν ίδια η Άβα Γκαρντνερ στα νιάτα της), εντελώς άλλα.

Εγώ όμως ξέρω! Kevin Dolenz ruined my love life forever.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου